VALORILE noastre

„Ciao Cacao” înseamnă munca, cunoștințele, experiența și dragostea echipei noastre. Pe parcursul anilor, noi creăm pentru Dumneavoastră deserturi delicate și cea mai tradițională înghețată.

Buna dispoziție și recunoștința clienților noștri sunt cea mai binevenită plată și cel mai bun stimul pentru ca noi să creăm deserturi noi, să renaștem rețetele tradiționale și să Vă realizăm cele mai îndrăznețe visuri.

Prioritatea noastră – să Vă oferim doar produse de cea mai înaltă calitate, produse conform normelor stricte și celor mai rafinate gusturi. 

PRODUSELE noastre

Ce este un tort de nuntă? Gust și estetism impecabil, eleganță și lux? Poate tortul de nuntă înseamnă o combinație amețitoare de gusturi și culori? Noi vom fi bucuroși să realizăm orice proiect și să gătim un tort, cu adevărat demn de sărbătoarea Dumneavoastră. 

Poate doriți un tort pentru petrecerea copiilor? Cu siguranță, și copilul, și oaspeții Dumneavoastră vor fi fascinați de designul creat de maeștrii Ciao Cacao. 

Noi vom fi bucuroși să primim sugestii pentru aspectul tortului Dumneavoastră.

Torturile noastre sunt nu doar întruchiparea rafinamentului și gustului, dar și adevărate amintiri din copilărie. Cine nu mai ține minte gustul tortului mamei? Cui nu-i place tortul de ciocolată, elogiat și de Audrey Hepburn? Iar dacă doriți să vă uimiți oaspeții, în catalogul nostru veți găsi și gusturi neobișnuite: Tiramisu, tort de ciocolată, tort cu prune uscate etc. 

Produsul dvs. a fost adăugat în coș!
Continuați selecția Du-te la coș