Bun venit la CiaoCacao. Nu ezitați să ne contactați

+373 60777748

Despre noi

Image-product

CULTURA ȘI VALORI Personalitatea ta. Moștenirea noastră. Rețeta perfectă.

Privește video

Mai mult decât înghețată
motiv dulce de bucurie

Ciao Cacao este un brand de încredere și atent care aduce oamenilor surpriză, descoperire, conexiune, anticipare și plăcere emoțională.

Misiune

Existăm pentru a le aminti oamenilor că este imposibil să iubești lumea dacă nu te iubești și nu ai grijă de tine.

Valori

Ciao Cacao - dragoste și grijă pentru tine și cei dragi.

Descoperiți cooperarea cu noi

Image-product
Producție și distribuție

Producem și expediem produse care încântă clienții

Image-product
Comenzi corporative

Susține creșterea și rezultatele mărcii noastre

Image-product
Retail

Creați Ciao Cacao Experience pentru clienții dvs

Carieră

Image-product
Designer Graphic

Cautăm un Graphic Designer Talentat pentru a Ne Însufleți Imaginația! Cerințe: Experiență demonstrată în design grafic, de preferință într-un mediu profesional sau de freelancing. Abilități solide în utilizarea software-urilor de design precum Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign etc.). Capacitatea de a comunica eficient și de a colabora într-un mediu de lucru dinamic. Portofoliu impresionant ce evidențiază diversitatea și calitatea lucrărilor anterioare. Responsabilități: Crearea de concepte vizuale inovatoare și executarea lor într-un mod profesional. Dezvoltarea de materiale de marketing și publicitate pentru diverse platforme, inclusiv online și print. Colaborarea strânsă cu echipa pentru a înțelege și a satisface cerințele proiectelor. Contribuirea la brainstorming și la generarea de idei pentru îmbunătățirea continuă a imaginii și comunicării noastre vizuale. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu creativ și dinamic, alături de profesioniști pasionați. Proiecte variate și provocatoare care îți vor permite să îți pui în valoare abilitățile și creativitatea. Posibilități de dezvoltare profesională și personală, încurajându-se învățarea continuă și inovația. Pachet salarial competitiv și beneficii atractive. Dacă simți că ești persoana potrivită pentru această poziție și vrei să faci parte dintr-o echipă dedicată, trimite-ne CV-ul tău și portofoliul la adresa hr@andys.md.

Aplică acum
Image-product
Barista

Compania Ciao Cacao este în căutarea de barista pasionat și talentat pentru a se alătura echipei noastre într-un loc deosebit! Dacă iubești să faci cafea delicioasă și să oferi o experiență unică clienților, atunci aceasta este o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi. Număr de contact: 060777894

Aplică acum
Image-product
Cofetar, decorator

Compania CiaoCacao este în căutare de cofetari și decoratori de prăjituri. Dacă ești ambițios și dornic să lucrezi într-un mediu prietenos, cu un salariu motivant și condiții bune de muncă - atunci te invităm să aplici pentru unul dintre posturile noastre disponibile. Numar de contact: 076007001 Ecaterina Galiliuc HR director

Aplică acum

IMPORTANT PENTRU ANGAJAȚI

Image-product

Crearea unui mediu de lucru mai bun împreună

Cel mai mare atu al unei companii sunt oamenii ei. Creăm un mediu de lucru prietenos prin liderii și managerii noștri dedicați.

Ecaterina Galiliuc, Director Resurse Umane

SUPORT

Ciao Cacao se angajează să ofere acomodare rezonabilă solicitanților de locuri de muncă fără experiență. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la: applicant@ciaocacao.md

Trimite-ne CV-ul tău

Bucură-te de o experiență dulce și rafinată cu deserturile Ciao Cacao. Alege dintr-un asortiment vast de torturi la comandă, macarons-uri, torturi de înghețate, seturi de prăjituri, torturi pentru copii, deserturi congelate, produse de brutărie, înghețate, candy bar, accesorii pentru deserturi cu livrare rapidă în Chișinău și Moldova.

La Ciao Cacao găsești nu doar un asortiment vast de produse dar și o diversitate de arome de mango, ciocolată, vișină, migdale, miere, cocos, miez de nucă, vanilie, căpșună, oreo, banane,pere ,dor blu, fistic, zmeură, caramelă sărată, piersică, fructul pasiunii, iar deserturile la comandă în Chișinău și Moldova sunt pregătite cu dragoste și atenție la detalii.