Bun venit la CiaoCacao. Nu ezitați să ne contactați

+373 60777748

Condițiile și Regulile

Cumpărând produse pe site-ul  www.ciaocacao.md, Clientul oferă următoarea informație: Numele, adresa de livrare, adresa poștei electronice, numărul de telefon. 
Oferind datele sale cu caracter personal pe site, Clientul acceptă procesarea acestora de către Furnizor, inclusiv, cu scopul ca Furnizorul să promoveze produsele și serviciile.
Clientul este obligat să știe că toate informațiile oferite pentru prestarea acestui serviciu nu vor fi difuzate altor persoane sau site-uri. Poate face excepție furnizarea acestor informații la solicitarea autorităților competente ale Republicii Moldova sau a instanței de judecată.  Furnizorul este responsabil pentru nedivulgarea informațiilor confidențiale. Clientul este obligat să ofere informații veridice. În cazul în care Clientul oferă informații neveridice, Furnizorul nu poartă răspundere pentru informațiile oferite, nici pentru consecințele survenite.
 
Măsuri de securitate
Noi aplicăm măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, a menține exactitatea datelor și a asigura utilizarea corectă a informațiilor site-ului. Transmiterea datelor pe Internet sau prin rețeaua fără fir nu poate fi securizată absolut. Astfel, ca și alte companii, noi nu putem garanta securitatea informațiilor pe care Dvs. ni le oferiți, deci,  Dvs. faceți aceasta pe riscul și răspunderea proprie.
 
Utilizatorii minori
În conformitate cu legislația în vigoare, utilizarea site-ului și a conținutului acestuia este destinată cumpărătorilor care au atins vârsta majoratului, și noi nu intenționăm să comercializăm produse minorilor.  Totuși, nu putem cunoaște vârsta persoanelor care vizitează site-ul nostru, de aceea promovăm o politică de confidențialitate identică pentru persoanele de toate vârstele.
 
Reclamații
În caz de reclamații care sunt legate direct de momentul de vânzare-cumpărare a produsului, Dvs. vă puteți adresa la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, potrivit coordonatelor următoare:
Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78, MD-2012.
Tel.: (022) 741 464
Linia fierbinte: 080028028
www.consumator.gov.md