Bun venit la CiaoCacao. Nu ezitați să ne contactați

+373 60777748

Deschiderea Ciao Cacao în Port Mall

Deschiderea celei de-a treia cafenele Ciao Cacao în cel mai mare shopping Mall din țară
Dorim să vă anunțăm deschiderea celei de-a treia cafenele Ciao Cacao, situată în inima celui mai mare Mall din țară, PORT MALL, începând cu data de 21 octombrie 2023.

Cu un concept inedit, am creat un Prosecco Bar elegant, oferindu-vă o oază de rafinament și savoare. Vă invităm să explorați cel mai bogat sortiment de gelato, deserturi fine și să vă bucurați de momente deosebite într-un ambient prietenos și sofisticat.

La Ciao Cacao, nu doar veți savura cele mai excepționale dulciuri, ci veți avea și ocazia de a vă destinde cu un pahar de prosecco rece sau de a vă răsfăța papilele gustative cu cocktailuri personalizate, create pentru fiecare preferință. Fie că sunteți în căutarea unei experiențe dulci sau a unei escapade efervescente, Ciao Cacao Prosecco Bar vă așteaptă cu brațele deschise să vă ofere o călătorie în lumea gustului și rafinamentului.


Bucură-te de o experiență dulce și rafinată cu deserturile Ciao Cacao. Alege dintr-un asortiment vast de torturi la comandă, macarons-uri, torturi de înghețate, seturi de prăjituri, torturi pentru copii, deserturi congelate, produse de brutărie, înghețate, candy bar, accesorii pentru deserturi cu livrare rapidă în Chișinău și Moldova.

La Ciao Cacao găsești nu doar un asortiment vast de produse dar și o diversitate de arome de mango, ciocolată, vișină, migdale, miere, cocos, miez de nucă, vanilie, căpșună, oreo, banane,pere ,dor blu, fistic, zmeură, caramelă sărată, piersică, fructul pasiunii, iar deserturile la comandă în Chișinău și Moldova sunt pregătite cu dragoste și atenție la detalii.