Bun venit la CiaoCacao. Nu ezitați să ne contactați

+373 60777748

Ciao Cacao Food Sponsor

Vă invităm să descoperiți experiența noastră memorabilă la cel mai mare maraton din Chișinău "Big Hearts Marathon", desfășurat pe 23-24 septembrie 2023! Ne-am bucurat să participăm în calitate de Food sponsor, aducând o notă delicioasă cu gelato-ul nostru rafinat. În cadrul competiției, am avut bucuria de a prezenta gustul inedit al gelato-ului nostru special, Pokemon, o combinație unică de arome care a captivat participanții la maraton.

Cu pasiunea noastră pentru inovație și experiențe gastronomice de neuitat, am adus bucurie și răcoare participanților, oferindu-le o opțiune delicioasă pentru reîmprospătarea energiei în timpul evenimentului.

Vă invităm să explorați mai multe despre participarea noastră la acest eveniment răsfoind pozele de mai sus. 

Bucură-te de o experiență dulce și rafinată cu deserturile Ciao Cacao. Alege dintr-un asortiment vast de torturi la comandă, macarons-uri, torturi de înghețate, seturi de prăjituri, torturi pentru copii, deserturi congelate, produse de brutărie, înghețate, candy bar, accesorii pentru deserturi cu livrare rapidă în Chișinău și Moldova.

La Ciao Cacao găsești nu doar un asortiment vast de produse dar și o diversitate de arome de mango, ciocolată, vișină, migdale, miere, cocos, miez de nucă, vanilie, căpșună, oreo, banane,pere ,dor blu, fistic, zmeură, caramelă sărată, piersică, fructul pasiunii, iar deserturile la comandă în Chișinău și Moldova sunt pregătite cu dragoste și atenție la detalii.