Bun venit la CiaoCacao. Nu ezitați să ne contactați

+373 60777748

Ciao Cacao Sponsor General primul ICE SHOW din Moldova

Suntem mândri să împărtășim experiența noastră ca Sponsori Generali la evenimentul extraordinar ICE SHOW - primul spectacol pe gheață din Moldova, desfășurat la Arena Chișinău pe 7-8 octombrie 2023! În calitate de susținători ai acestui eveniment deosebit, ne-am expus cu gelato-ul nostru rafinat și produsele noastre de patiserie de înaltă calitate, aducând o notă dulce la această experiență spectaculoasă pe gheață.

În cadrul ICE SHOW, am avut privilegiul de a promova brandul nostru, Ciao Cacao, oferind participantilor nu doar o gustare delicioasă, ci și amintiri tangibile. Am pus la dispoziția participanților poze instantanee gratuite, capturând momentele lor de bucurie și admirație în fața acestui spectacol impresionant. Astfel, am creat nu doar o experiență culinară memorabilă, ci și am oferit o amintire durabilă pentru toți cei prezenți.

Vă invităm să explorați mai multe despre implicarea noastră la ICE SHOW și vedeți pozele de mai sus.


Bucură-te de o experiență dulce și rafinată cu deserturile Ciao Cacao. Alege dintr-un asortiment vast de torturi la comandă, macarons-uri, torturi de înghețate, seturi de prăjituri, torturi pentru copii, deserturi congelate, produse de brutărie, înghețate, candy bar, accesorii pentru deserturi cu livrare rapidă în Chișinău și Moldova.

La Ciao Cacao găsești nu doar un asortiment vast de produse dar și o diversitate de arome de mango, ciocolată, vișină, migdale, miere, cocos, miez de nucă, vanilie, căpșună, oreo, banane,pere ,dor blu, fistic, zmeură, caramelă sărată, piersică, fructul pasiunii, iar deserturile la comandă în Chișinău și Moldova sunt pregătite cu dragoste și atenție la detalii.