Încearcă să-ți creezi un favorit

Deserturi și produse de patiserie vegane din ediția limitată. Comanda acestor delicii se face cu doua zile în prealabil. Greutatea și decorul este fix.

Comandă on-line;

Deserturi și produse de patiserie din ediția limitată, cu decor tematic. Comanda acestor delicii se face cu doua zile în prealabil. Greutatea și decorul este fix.

Comandă on-line;

Torturi standard - colecție categorii clasice de la Ciao Cacao. Programul de lucru: de la 8:00 până la 17:00. . Greutatea și decorul este fix . Livrarea se va efectua în intervalul orelor 10:00 - 18:00.

Comandă on-line;

Confecționăm torturi personalizate din ingrediente naturale. Greutatea minimă a tortului la comandă - 2 kg. Termenul minim pentru confecționarea torturilor la comandă individuală - de la 4 zile.

Comandă on-line;

Biscuiți și produse de patiserie. Biscuiți gustoși și sănătoși îi găsiți la noi zilnic cu livrare la doar 50 lei sau cu ridicare personală de la Shopping MallDova et.4. Livrarea se va efectua în decursul zilei în intervalul orelor 10:00 - 18:00.)

Comandă on-line;

Îngheţată şi torturi de îngheţată pentru orice gust. Noi creăm cea mai gustoasă îngheţată. Faceţi comanda în regim online. Programul de lucru: de la 08:00 pînă la 18:00.

Comandă on-line;

Petrecerea devine mai frumoasă cu un Candy Bar tematic, personalizat în funcție de dorințele tale.

Comandă on-line;

despre noi fabrica

Cunoașteți-i pe cofetarii și brutarii noștri prin acele adevărate opere de artă, care ei le creează pentru Voi! Noi ne iubim clienții, din această cauză, gătim doar din ingrediente naturale și doar după cele mai moderne tehnologii. În fiecare tort, biscuit și cupă de înghețată este câte un pic din dragostea, munca și experiența noastră, experiență care am căpătat-o, de-a lungul anilor, cu fiecare zâmbet al clienților bucuroși.

cafenelele CIAO CACAO

Cafenelele Ciao Cacao sunt întocmai potrivite pentru socializare. Este un loc perfect pentru o seară în familie, o întâlnire cu prietenii și chiar pentru întâlniri de afaceri. Noi gătim, cu siguranță, cea mai bună cafea în oraș.
Începeți ziua cu o ceașcă de Cafea aromată.
Produsul dvs. a fost adăugat în coș!
Continuați selecția Du-te la coș